vrijdag 8 april 2011

Eerste dag in Dubai

We (mijn dochters en ik) hebben vandaag heerlijk niets gedaan. Gisterenavond en nacht in Dubai aangekomen en bij Kyra in haar kamer overnacht. Heerlijk om elkaar na vier maanden weer te zien, want spreken doen we regelmatig via Skype. Vanmorgen lekker uitgeslapen, uitgebreid ontbijtje gekregen en daarna met de taxi naar het strand gegaan. Geen idee hoe warm het was. Gisterenavond om 21.00 uur was het 30 graden en vandaag overdag dus nog heel wat warmer. Aan zee met een windje was het prima uit te houden :)
Nu nog naar één van de vele Malls, daar naar een fonteinen show kijken en dan lekker uit eten. Het leven is hier zo slecht nog niet.


6 opmerkingen:

  1. Leuk Desiree,een berichtje uit dubai!niet teveel aan de bieb denken hoor,geniet maar lekker....veel plezier

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geniet van je verblijf daar met je dochters! Als ik het hier thuis vertel, heb ik vast een jaloerse zoon: hij is helemaal wezenloos van wolkenkrabbers en kan je alle hoogtes en bijzonderheden vertellen. Wat zou hij er graag bij zijn om het eens in het echt te zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wij hadden vanochtend de tussentijdse bijeenkomst. Judith en ik hebben een aantal zaken vooraf besproken met Edo en Erik. Zullen je na je vakantie op de hoogte brengen. Geniet nu maar lekker van alles wat je ziet en het lekkere weer! Is er nu echt geen man die in een leuke short loopt i.p.v. die lange jurkachtige gewaden?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat leuk dat je ons deelgenoot maakt van je ervaringen in Dubai. Geniet er maar lekker van meis. Enne ..... goed smeren met die hitte hoor want voordat je er erg in hebt ben je een zontomaat.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dit is volgens mij,toch wel het leukste van een eigen blog hebben.
    Iedereen op de hoogte houden vanuit een ver,ver land.
    Leuk om iets van je te lezen, maar ga vooral met je meiden GENIETEN.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Binnenkort een diavoorstelling van Dubai op je blog ?

    Geniet van je vakantie en ben benieuwd naar je verhalen

    BeantwoordenVerwijderen