woensdag 18 februari 2015

Plettenberg bay, Birds of Eden

16/2/15

Het laatste ontbijt bij Hans en Doke. Zoals iedere ochtend heeft Doke vers fruit voor ons gemaakt en Hans maakt gebakken en gekookte eitjes naar keuze. Zelfgemaakte abrikozen- en blueberryjam, kaas uit Addo, marmelade, paté. We zijn de hele week vreselijk verwend. Het is een hele gezellige week geweest. Jammer dat we weggaan.
De volgende stop is Addo Elephant National Park. Onderweg stoppen we in de badplaats Plettenberg Bay, lopen over het strand van deze mooie badplaats en genieten van het uitzicht. 

Dan door naar Birds of Eden. Dit is een vogelpark. Een gigantisch net is over bomen en een stroompje gespannen. Over plankieren lopen we door het park. Het eerste dier dat we zien is een aapje. De vogels lijken lastig te spotten. We lopen langzaam naar beneden. Jolanda heeft al snel een paar mooie vogels gezien. Hoe verder we lopen, hoe meer we zien, des te enthousiaster we worden.
we rijden verder en komen bij Storm bridge. De brug over de rivier de Storm. Natuurlijk stappen er even uit om dit punt te bewonderen. Het is tevens het mooist gelegen benzine station van Zuid-Afrika.

We komen tegen de avond aan bij Addo. We installeren ons in onze huisjes die niet erg bijzonder zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten